Gustoase dieta, prin care dar, de asemenea, pierde în greutate în doar câteva zile!

Gustoase dieta, prin care dar, de asemenea, pierde în greutate în doar câteva zile!

Vrei, pentru a ajunge la rochii de seară și ai nevoie de câteva zile pierde două-trei kilograme? Puteți ajunge după o dieta de fructe, care deja de mai multe ori a fost dovedit modelkám sau herečkám. Dieta a dezvoltat franceză dietoložka France Aubrey și principiul său de lucru, aparent simplu: există doar fructe. Dar la fel de simplu este, la rândul său, nu.

Fructele nevoie este strict stabilită de secvențe și combinații, în caz contrar, efectul dispare. De ce?

Efectul de dieta de enzime în sine, fructul conține.

Efectul de dieta de enzime în sine, fructul conțineEnzime în organism, de fiecare dintre noi, are grija de bună digestie. Grase tampoane nu în franceză dietoložky nimic, în afară de nestrávená alimente. Dacă, desigur, nu există de fructe, în conformitate cu instrucțiuni exacte, există pericolul ca unele enzime în zužitkování de alimente vor fi reciproc de a interveni, dar dieta poate fi, prin urmare, complet ineficiente.

De asemenea, este important pentru a bea o mulțime, într-o zi cel puțin doi litri de neperlivé de apă. Apa poate fi ochutit nevoie de o lamaie. Se recomandă, de asemenea, o varietate de infuzii și decocturi, care vă va ajuta scape organismul. Ceaiuri de plante cilindru, la rândul lor, un efect benefic asupra nivelului de zahar din sange. Nepotrivite sunt, dimpotrivă, mai mult de trei cesti de cafea pe zi.

Ananas, kiwi și struguri dieta care vă va ajuta să resetați de la două până la cinci kilograme, ar trebui să arate după cum urmează: Prima zi de ananasovo-banane. La micul dejun, dimineața și după-amiaza svačině bea 250 de grame de ananas proaspăt. În timpul prânz și cină, mânca o banană. http://centruconsiliere.info/

A doua zi este o combinație de kiwi si struguri, de vin. La micul dejun și cină, lăsați după trei kiwi, la pranz un kiwi adăuga. De dimineață și de după-amiază este format din 100 de grame de vin din struguri.

A treia zi este o combinație de struguri, ananas și kiwi.

A treia zi este o combinație de struguri, ananas și kiwiLa micul dejun se va servi la 200 de grame de vin din struguri, la svačině 200 de grame de ananas, iar la prânz patru kiwi. Cu ocazia zilei de svačině pot pune 100 de grame de ananas, iar la cină-100 de grame de vin din struguri și două kiwi.

Dieta, desigur, neprodlužujte și nu mai des decât o dată pe lună, se poate manifesta negativ asupra sănătății dumneavoastră.

Corpul iubește, echilibru

Iva Málková asociației STOB (Stop obezitate), dar avertizează că în trei zile nu poate scăpa de două-trei kilograme de grăsime. “Chiar dacă rămânem la hladovku, zhubnete maxim de kilograme de grăsime”, – a spus ea iD Málková. Dacă va arăta greutate greutate mai merge în Málkové de drenaj al organismului.

“Jednodruhové dieta din mai multe motive nu este profitabil“, – spune Málková. Puteți fi sebevětším un iubitor de fructe, pentru trei zile, după ce, desigur, poate fructe de utilizatori. Fructul are, în plus, dezavantajul că organismul conține în principal carbohidrati, nu este suficient de proteine și grăsimi. Acide kiwi pe stomacul gol, în plus, poate cineva provoca neplăcute probleme.

“Corpul îi place echilibrul în cazul în care puteți reduce consumul de energie în mod mult mai natural, atunci când va fi compoziția de alimente consumate echilibrat, vei pierde in greutate rozumněji”, explică Málková, în conformitate cu care, în caz de pierdere în greutate corectă a raportului de 30% proteine, 40% carbohidrati si 30% grasimi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *