Hydroface afectează calitatea tenului facial

Hydroface afectează calitatea tenului facial

Osteoporoza – Descriere. Osteoporoza este cel mai frecvent boala a oaselor, care duce la scăderea densității osoase și crește riscul de fracturi. Osteoporoza nu este întâmplător numit “hoț tăcut” Hydroface este, cel mai adesea decurge fara simptome caracteristice, și se deschide în caz de cădere și de follow-up de fracturi osoase. La vârste mai mari-acest lucru este de rupere de oase poate duce la invaliditate și chiar la deces din cauza indirecte de complicații. Boala afecteaza ambele sexe, dar este mai frecventă la femeile de rasă albă în postmenopauză.

Oasele sunt Hydroface din trei componente de bază

care le fac concomitent, flexibil și sănătos: Colagen – o proteina care conferă osului flexibilitate; Minerale de calciu și fosfor, care face oasele solide și sănătoase; Vii celule osoase, Hydroface care elimină și înlocuiesc diviziile de oase.

HydrofaceÎn timpul vieții omului țesutul osos este actualizat constant osoase substanțe, treptat înlocuiește cu unul nou. Osteoporoza apare atunci când un os se rupe prea repede, Hydroface se formează prea puțin țesut osos nou sau și una, și alta. La copii formarea de țesut osos nou se întâmplă mai repede în comparație cu adulții. Chiar și după terminarea creșterii, tinerii reprezintă încă mai mult oase, decât să piardă. Acest lucru înseamnă că oasele lor devin mai dens, până când nu va ajunge la t rodie. de vârf a masei osoase – timp, atunci când o persoană are cel mai mare procent Hydroface de masă osoasă decât oricând va avea. Acest lucru se întâmplă, de obicei, între 18 și 25 de ani. Mai mult masei osoase, mai puțin riscul de dezvoltare a osteoporozei la vârsta adultă și apariția fracturilor.

După atingerea maximă a masei osoase, echilibru între formarea și pierderea Hydroface substanței osoase, începe să se schimbe. Cu alte cuvinte, pierderea de os poate începe să depășească de formare a acesteia. De vârstă mijlocie, pierderea de masa osoasa, de obicei, înainte de formarea de os nou la ambele sexe. La femei pierderea osoasă crește după menopauză, când nivelul de estrogeni (hormoni sexuali feminini) va scădea brusc. De la cinci până la șapte ani după menopauză, femeile pot Hydroface pierde până la douăzeci la sută din densitatea osoasa. De obicei, inițial se produce tone.granat. osteopenia – o scădere a densității osoase, care este lăsată fără tratament, în cele mai multe cazuri, duce la osteoporoza.

Hydroface– Tipuri De

Există mai multe clasificări a osteoporozei, în funcție de etiologie (cauze) și locația în schelet. De diseminare în schelet, osteoporoza este: Localizate; Aceste grupe principale de osteoporoza, se împart Hydroface în două subgrupe – primare și secundare la pacientii cu osteoporoza primară nu poate detecta secundară motiv care duce la dezvoltarea osteoporozei. La ea se referă osteoporoza (se produce la o vârstă fragedă), și osteoporoza idiopatică. Ultima se împarte de asemenea în două tipuri – (Și tipul) și legate de vârstă, dacă există suficiente osteoporoza afectează copiii și adulții tineri de ambele Hydroface sexe. Au un nivel normal de hormoni sexuali. De obicei, boala începe cu opt și paisprezece ani. Este caracterizat de acută și bruscă dureri osoase și fracturi, cel mai adesea după o accidentare osteoporoza afecteaza femeile de la vârsta de cincizeci până la șaizeci și cinci de ani. Se caracterizează prin sporită de pierderea substanței osoase, în principal, din oase lungi. Frecvente sunt fracturile de încheietura mâinii și coloanei vertebrale osteoporoza femeile în vârstă de peste șaptezeci de ani, și este legată Hydroface de pierderea substanței osoase, legate de vârstă. Cele mai frecvente în zona de încheietura mâinii, a coloanei vertebrale și a capului femural.

HydrofaceSecundar osteoporoza apare din cauza bolii, deficit sau folosirea anumitor medicamente. Aproximativ o Hydroface treime din femei, dar, de asemenea, o mulțime de bărbați și femei până la menopauză, au conexe osteoporoza, boli. Stările care pot duce la osteoporoza, sunt numeroase. Acestea pot fi împărțite în următoarele grupe principale:

Anomalii genetice și boli congenitale – (renală) este o boală în care iese în evidență un număr mare de calciu din organism cu urina; (fibroza chistica); sindromul Hydroface Marfan; imperfect; porfirie; și altele condiții (scăderea nivelului de hormoni sexuali) –sindromul Turner, sindromul menopauză prematură și altele.

Boli endocrine și de stare – sindrom Cushing, diabet, hiperparatiroidism, acromegalie, insuficiență a glandelor suprarenale, prolactina, Hydroface un deficit de hormoni sexuali feminini, sarcina bolii este deficitul de calciu, vitamina D, magneziu, malnutriție; nutriție parenterală;


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *