Principalele probleme pe care nu le puteți pierde în greutate

Principalele probleme pe care nu le puteți pierde în greutate

Începe în pași mici și, de fiecare dată, atunci când va fi ceva ce se poate pur și simplu să se întâlnească și nu a putut tine nimic în viitor (poate fi cookie-uri, pe drumul de la serviciu), a castigat lor rațională, partea de deasupra simplu, pudovým eu. Sunteți pe drumul cel bun!

Slăbire, ceea ce va schimba viata

Slăbire, ceea ce va schimba viataUnul dintre motivele pentru care nu puteți pierde în greutate, în funcție de psihologi, chiar și faptul că pierderea de kilograme în plus, este automat asociat cu alte realizări: creșterea la locul de muncă, la o intalnire cu domnul Divine… Așa și este, dar nu funcționează. Lumea nu se va schimba doar din cauza a ceea ce va fi mai subtire. Nu este mai bogat, nici mai deștept. Adevărat, pierderea de masă corporală, poate să te bată pentru alte modificări. Dar minus zece kilograme de tine de la sine, în šéfovského scaun la locul de muncă într-adevăr neposadí.

Cele mai recente studii jurnal Fitness Magazine chiar arată că 52% femei complica gânduri pentru slăbire a rezolva alte probleme mai grave, cum ar fi, de nemulțumire, de la locul de muncă sau într-o relație. Mult mai greu apoi se confruntă cu faptul că aceste câteva kilograme în plus, într-adevăr nu a fost un motiv de ce eu cu un partener, tu nu înțelegi.

Decât să limiteze emoțiile lor cu mâncare sau

dimpotrivă, de foame, du-te antrena. Are o multime de avantaje cum ar fi nivelul ridicat de endorfine, reduce nivelul de stres și mai frumos corpul. Și acest lucru nu este eficientă decât mânia pe un coleg sau un partener scurge pe oră kickboxing sau din el vyběhat. Sportul, la fel ca mancarea viața taDecât să limiteze emoțiile lor cu mâncare sau neopraví. Dar să fie sănătos și să se simtă bine, cel puțin, o fundație bună, de la care, înainte de aceste reparații, puteți împinge.

Mâncarea este gata de până la 10 minute, deși și convenabil, dar, desigur, nu este sănătos. Și aceasta nu numai fast-food, în cazul în care ne servește industriale prelucrate produse, astfel încât acestea sunt durabile, ușor accesibile produse cu conținut ridicat de grăsimi, zahăr sau amidon, care au un conținut ridicat de calorii și puține substanțe nutritive.

Potrivit experților, ca numai astfel de produse este cauza principală a obezității în țările dezvoltate. Și astfel acum pe piață cele mai multe, și de multe ori merge chiar și despre cei care au fost în mod normal poate fi numit sănătos.

Baza de alimentație sănătoasă trebuie să fie produse, brute sau prelucrate, cel puțin – fructe, legume, leguminoase, nuci, carne, ouă. Produse, de asemenea, sunt dependenta, duce la supraalimentare și provoacă modificări ale dispoziției, probleme de memorie și depresie. Încercați această metodă de a crește consumul de alimente crude. Veți trăi kvalitněji și, conform sondajelor de opinie, chiar mai mult, te vei simți mai bine, mai bine și mai ușor de a pierde in greutate.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *